Ny boliger på Jåsund

Jåsund ligger i Sola kommune, like ved Hafrsfjord. Over tid skal det bygges ca 700 boliger her, og det blir stor variasjon av boligtyper i form av eneboliger, rekkehus, eneboliger i kjede og leiligheter. Fakta Bygg skal bygge totalt 18 boliger for Selvaag Bolig, hvor Elektrospesialisten skal ha el-installasjonen. Byggetrinn 1 med de 5 første er allerede i gang. Det er enda flere igjen, så det er bare å løpe og kjøpe.

2013-02-19 11.57.56 2013-02-19 11.58.03 2013-02-19 11.58.05 2013-02-19 11.58.34

Sluttføring i Suleskard

Vinteren har lagt sitt hvite slør over Suleskard, og vi er i full gang med å ferdigstille installasjonen i hyttene. Hyttefeltet som ligger flott til ved fjellbutikken i Suleskard er nær overtagelse, faktisk er 2 av hyttene overtatt av lykkelige hytteeiere. Hyttene er godt utstyrt med varmekabler i 4 rom som standard, og flere av eierene har valgt varme i flere rom, så har skal en ikke fryse. Tenker du på å bygge hytte i heia, ta en titt på www.favoritthytten.no

Nytt prosjekt på Bogafjell

Vi er i gang med et nytt spennende prosjekt på Bogafjell, med 6 store eneboliger i rekke. Boligene er arkitekttegnede med stilige planløsninger. Store deler av boligen er utført i betong, som vil sette et moderne preg på boligen, i tillegg til å gi byggtekniske fordeler. Betongarbeidet er godt i gang og nærmer seg slutten. Prosjektet er et samarbeid mellom 3 tømrerfirma, Høie Ueland, Hodne O A Byggmester AS og Froestad Bygg AS.

Fremgang i Suleskard

Oppe i  Suleskard bygger Favoritthytten 8 nye vertikaldelte frititdsboliger. 4 av hyttene er reiste, og de neste 4 skal er støpte. Tekniske fag har begynt sin installasjon, deriblandt Elektrospesialisten.

 

30 nye boliger på vei

Rett ved E39 utenfor Sandnes ligger et stort nytt byggefelt ved navn Brattebø Gård. Her skal det bygges mye, blant annet 30 nye eneboliger i rekke som føres opp av Jadarhus. Boligene blir produsert i elementer og heiset på plass rett på grunnmuren. Byggeprosessen er godt i gang, faktisk er alle 30 boligene reist, siden tømrerene begynte i høsten 2011. De tekniske fagene er i full sving, og nærmer seg ferdig med skjultanlegget med stormskritt.

Stor aktivitet i Sørbøhagane

På toppen av Sørbø, like ved Stokkalandsvatnet i Sandnes, skal det bygges cirka 870 nye boliger mellom 2011 og 2025. Bak dette omfattende utbyggingsprosjektet står Sandnes tomteselskap, Optimera, Block Watne, Kruse Bolig og KleppHus.

Sørbøhagane blir delt opp i felter, hvor det første feltet (Lerkeveien) blir et samarbeid mellom de 5 aktørene, og deretter får de 5 aktørene ansvar for hvert sitt delfelt. Sandnes Tomteselskap selger sine byggeklare tomter og felt til utbyggingsfirmaer, mens Optimera selger byggeklare tomter til sine entreprenø- og byggmesterkunder. Sandnes Tomteselskap har engasjert Jadarhus til oppføring av felt B4 Trødne 68 og 70 til, hvor det skal bygges to stk. 4-mannsboliger, og her skal Elektrospesialisten ha installasjonen.

Boligene skal  være tilpasset bruk for handikappede. Byggene er nå i reiseprosessen.

 

Nye eneboliger i Ringnotveien, Hundvåg

Elektrospesialisten har startet installasjonen i to nye eneboliger i Ringnotveien. Arbeidene er helt i begynnerstadiet, men til stlutt skal dette blir to store boliger bygget opp i betong og tre. Det blir spennende elektriske installasjoner, hvor begge skal utstyres med high-end belysning fra Flos, og det ene skal installeres som smart-hus. Fakta Bygg bygger husene som er nå i gang med betongarbeidet.

Vi oppdaterer etterhvert som arbeidet går fremover.