Nye aspiranter

Vi har fått enda to nye læregutter i våre rekker. Gøran Thorsen og Martin Helland begynte i sommer og skal gå to og et halvt år i lære hos oss, noe vi ser veldig frem til. Guttene har allerede vist stort initiativ og pågangsmot, noe som vi setter veldig pris på.

Vi ser frem til kjekke tider med disse to!

 

En ny spesialist

Som en av få aktører i Rogaland vil Elektrospesialisten innen kort tid ha mulighet til å påta seg oppdrag som innebærer feilsøking -og retting av varmekabler.

Vi kan med stor nøyaktighet lokalisere feilen i kabelen, noe som muliggjør at vi kan rette feilen uten å rive hele gulvet.

Terje Løland ble ansatt i Februar og har lang fartstid innen feilsøking av varmekabler. Vi vil snart lansere mulighet for enkel bestilling av vår tekniker på våre hjemmesider.

Et firma i vekst

Vi er stolte over å ha ansatt to nye medarbeidere i vår stab. Atle Vikane har allerede fagbrevet som automatiker, og vil vokse videre med å ta fagbrevet som elektromontør. Eirik Eltervaag er også en lærling og skal ta sitt første fagbrev her hos oss.

De to har allerede hatt litt fartstid hos oss, og vi er veldig fornøyde med innsatsen de legger inn. Vi ser frem til mange kjekke og produktive år med disse to.