Varme

På dagens marked finnes det utallige typer og systemer for oppvarming, hvert med sin funksjon og design. Vi tar for oss de varmekildene vi har best erfaring med, og etter vår mening gir mest for pengene.

Designovn

Ønsker du ikke bare en varmekilde i stua, men også et møbel, så er en skikkelig designovn noe for deg. Disse ovnene kommer i flere forskjellige utførelser, for eksempel glass eller naturstein. I tillegg kan man få speilbilde eller et flott motiv.

Varmekabler – den skjulte løsningen

Den kanskje aller beste varmeløsningen på markedet i dag. Elektrospesialisten leverer varmekabler fra Øglænd System som gir livstidsgaranti på sine kabler. Med varmekabler som varmekilde vil også innemiljøet bli bedre, da tradisjonelle panelovner brenner støv. Man kan også helt fritt møblere, uten å være redd for at møblementet kommer for nær en ovn.

Med varmekabler får man også en veldig jevn fordeling av varmen, da kabelen ligger spredt utover hele gulvet. Temperaturen i rommet vil også kjennes høyere når man er god og varm i beina, slik at man kan fint senke den et par grader.

Fordelene med varmekabler er:

  • Livslang levetid
  • Helt skjult varme.
  • Bra for inneklimaet.
  • God fordeling av varmen.
  • Innetemp. kan senkes med et par grader.
  • Vedlikeholdsfri.

Varmefolie

Varmefolie er et alternativ til varmekabler. Fordelen med varmefolie, er at den har en veldig liten byggehøyde, noe som gjør den ideell ved rehabilitering. Som et alternativ til varmekabler så slipper du å støpe eller avrette over varmekabler Skal du legge ny parkett eller laminat i et stua, eller et kaldt kjellerrom så anbefaler vi desidert gulvvarme. Varmefolien har en produsentgaranti på 10 år, men er forventet å leve ut byggets levetid.

Panelovner – Den tradisjonelle løsningen.

Panelovner er en fin varmekilde til ettermontering. Mangler du varme i et rom, og er ute etter en grei og lett løsning, så er en panelovn løsningen. Det er et vidt spekter av ovner på markedet i dag, i alle farger og fasonger.

Om du kun er ute etter en vanlig hvit panelovn til å varme soverommet, eller ønsker en stilig glassovn til å ha i stua, så hjelper Elektrospesialisten deg med å finne den rette.