Store fyringsutgifter med elektrisk oppvarming?

I Norge har man forholdsvis billig strøm sammenlignet med resten av Europa, noe som vil si at vi varmer opp boligene med strøm. Ola Nordmann fyrer med alt fra varmekabler, varmefolie i tak eller gulv, strålevarme til den gode gamle panelovnen. Ca 60% av strømforbruket går til oppvarming og med et styresystem kan du redusere dette med inntil 30%Devilink™

Standard styring av varme er ofte noe primitiv, og de aller fleste lar deg kun stille inn en enkelt temperatur som den regulerer etter. Da vil varmekilden stå å varme selv når du er på jobb eller sover og ikke trenger det, og en ender opp med å fyre for kråkene.

Dette kan unngås og enkelt effektiviseres med et styringssystem. Et styringssystem gir deg muligheten til å senke temperaturen på dag tid og nattetid i ukedagene, men samtidig ha det varmt og godt i helga. En kan enkelt sette huset i feriemodus når en reiser bort, og med enkle grep senke varmen om sommeren.

Vi fører forskjellige typer styringssystemer, men vil ut 2015 kjøre en kampanje på DEVI’s trådløse styresystem. Dette fordi DEVI er en godt etablert leverandør i det norske markedet og har produkter som gir mye for pengene. Produktene kommuniserer trådløst, noe som gir reduserte 19190025installasjonskostnader. Produktene er fleksible og kan erstatte eksisterende termostater, i tillegg til å overstyre eksisterende panelovner.

Installerer du et varmestyringssystem med 3 soner eller mer så kan du få støttet hos ENOVA med 20% opp til 4000,- inkl mva for dokumenterte kostnader.

 

Priseksempel med 3 varmekabler og en panelovn

  • 1x Styreenhet med batteripakke:                            4300,-
  • 3x Termostat for varmekabel:                                 1400,-
  • 1x Romføler for panelovn                                        470,-
  • 1x rele for panelovn                                                 500,-
  • Installasjon, dokumentasjon, kjøring 10km:            3000,-
  • Sum                                                                         9 670,-
  • Sum inkl mva                                                         12 087,-
  • Evt. Fratrekk ENOVA                                             -2 417,-
  • Totalt inkl mva                                                          9 670,-

* Styringen må tilpasses hvert enkelt, noe som kan påvirke prisen for installasjon. 

Kampanjen varer ut året. Ta kontakt for en uforpliktende prat og gratis befaring.