Loxone Partner

Elektrospesialisten er blitt Loxone Partner.

Loxone er et smarthussystem primært for bolig. Ved hjelp av en “Mini-server” plassert i sikringsskapet kan en styre hele det elektriske anlegget ved hjelp av telefon, nettbrett og PC. En kan koble til utrolig mye utstyr til Loxone-serveren for å skape det ultimate smarthus. Lys-anlegg, stikkontakter, alarmsystem, hi-fi artikler og adgangskontroll. Anlegget kan også settes opp til å styres utenomhus. Med Loxone er mulighetene mange.

Du står opp, og ved et knappetrykk så er morgenen i gang. Lyset går på til en myk og behagelig styrke. Radio på bad og kjøkken går på. Varmen er allerede ute av nattsenk slik at en behagelig romtemperatur er nådd. Når morgenrutinene er unnagjort trykkes det på en knapp og alt lys og utstyr slår seg av, samt alarmen aktiveres.

Du sitter på jobb, og mottar en e-post eller SMS når ungene låser opp døren med nøkkelbrikken.

Du kommer hjem fra jobb. Med en brikke åpner du låsen på døren og deaktiverer alarmen. Samtidig går lyset på i forhåndsinnstillt scenario, og radioen går på. Når familien samles til middag aktiverer man scenario “Middag” som slår av TV/radio og konsentrerer belysningen til middagsbordet.

Når kvelden kommer og ungene er i seng, trykkes det på en knapp i stua som demper lyset til et behaglig nivå, og kanskje slår på TV eller musikk. Ved leggetid kan alarmanlegget aktiveres til skallsikring som gjør at en overvåker dører og eventuelt vinduer.

Priseksempler

Loxone oppsett med:

 • 8 Dimmesoner
 • 1 Utelyssone
 • 4 Baderomslyssoner
 • 4 Varmesoner m/nattsenk
 • 10 Av/på lyssoner
 • Astro-ur for styring av utelys

Kr. 40 000,- eks mva*

Oppsett med:

 • 8 Dimmesoner
 • 1 Utelyssone
 • 4 Baderomslyssoner
 • 4 Varmesoner m/nattsenk
 • 10 Av/på lyssoner
 • Astro-ur for styring av utelys
 • 4x Magnetkontakt
 • 2x Leser for adgangskontroll
 • 2x Sirene
 • 5x Branndetektor
 • 5x PIR-detektor

Kr. 60 000,- eks mva*

Tillegg for styring av vannvarme (8soner) 6700,- eks mva

*Prisene er veiledende og kan variere da anlegget må tilpasses hver enkelt bolig.

Ønskes med info om Loxone, kan en besøke www.loxone.com eller kontakte Sindre Dyvik.